For virksomheder

Mangler du en vikar?

Hos VikarBasen tilbyder vi både akutte, længerevarende og planlagte vikariater til virksomheder, der har brug for en fleksibel og stabil bemanding.

Alle vores vikarer har erfaring indenfor køkken og kantinebranchen. Alle vikarer har været igennem en personlig samtale/test, hvor vi har sikret os, at vedkommende besidder de rette kvalifikationer og erfaringer, således  at I kan komme hurtigt fra start og i gang med arbejdet.

Vi gør meget ud af, at vi hele tiden er i tæt dialog med både vores kunder og vikarer, så vi kan løse eventuelle udfordringer og sikre os det bedste samarbejde. 

Hvorfor vælge VikarBasen?

Hos VikarBasen har vi mange års erfaring med rekruttering af vikarer og vi har specialiseret os inden for bemanding til køkkener og kantiner.

Vi sørger for, at du får den bedste løsning uanset hvilket behov du står med. Vi finder vores vikarer gennem vores egen emnebank eller via annoncering.

Efterfølgende holder vi dybdegående samtaler med vores kandidater, og indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere. Derfor kan du altid være sikker på at få gode, fleksible og egnede vikarer hos VikarBasen. I gennemsnit har vores vikarer over 4 års anciennitet.

Try & Hire

Fejlansættelser er både økonomisk og følelsesmæssigt belastende for begge parter. Med Try & Hire kan I prøve en medarbejder af som vikar, før I bestemmer jer for en fastansættelse. Try & Hire er en god løsning, som giver både kandidat og virksomhed en mulighed for at lære hinanden at kende før en aftale.

Den bedste, mest økonomiske og mest sikre måde at ansætte en ny medarbejder på er fastansættelse af en vikar under princippet ”Try & Hire”. Det betyder i praksis, at kandidaten i de tre første måneder af ansættelsen arbejder som vikar. På denne måde får både virksomhed og kandidat god lejlighed til at lære hinanden at kende.

Rekruttering

Hos VikarBasen hjælper vi dig gerne med en ny medarbejder til fastansættelse. Vi møder gerne op på jeres virksomhed for at danne os et overblik over stedet, kollegerne og arbejdets indhold og omfang, så vi har de bedste forudsætninger for at skabe et godt match.

Garanti

Hos VikarBasen yder vi 3 måneders garanti for udvælgelsen. Hvis ansættelsen ophører inden for denne periode, vil vi uden beregning finde nye kandidater til den ledige stilling. Denne garanti er dog ikke gældende hvis forholdet og indholdet i stillingen ændres, arbejdsstedet flytter fysisk, eller hvis der forekommer andre væsentlige ændringer som medarbejderen eller VikarBasen ikke har indflydelse på.

Mangler du en vikar?

 Så tag fat i en af vores konsulenter – så finder vi en løsning der matcher dig

Ledige stillinger

30 timer om ugen i køkken
med franske fornemmelser

Fuld tid
Kokkedal

37 timer om ugen i køkken
med franske fornemmelser

Fuld tid
Kbh Ø

25-37 timer om ugen i lyst, moderne storkøkken

Flekstid
Herlev